TeamSpekter

TeamSpekter

En unik mulighed for malere i Danmark

TS-top

Bliv en del af TeamSpekter, vis stoltheden til malerfaget og få adgang til en masse fordele.

 • Initiativet #malermedhjertet – Bliv lokal helt!
  Søg maling og grej for op til 15.000 kr. hos TeamSpekter og hjælp mennesker i lokalsamfundet med at forskønne grimme og nedslidte steder. F.eks. et sted i vuggestuen, det lokale plejehjem, en trist facade i området — eller bare et sted, som trænger at blive frisket op med maling og en professionel hånd.
  Ansøgning til Initiativet #malermedhjertet starter første gang fra september 2022. Projekter udvælges løbende, og du kan sagtens søge flere gange.
  Du bidrager med tiden og dine skills - TeamSpekter leverer malingen og værktøjet!

 • Testpanelet – Bedre udstyr, skabt af dig og dine kolleger.
  For at fremtidens pensler, ruller og andet værktøj skal være en mester værdig, har vi brug for dit input. Uanset om du er ny i faget eller en mere garvet maler, så tæller din mening.
  Kom med idéer og forslag til malerværktøj, som kan gøre hverdagen smartere og mere effektiv for malerfaget. Hjælp os, når vi har spørgsmål til malerens dagligdag og opgaver. Og fra tid til anden har vi brug for den professionelle maler til at teste og sammenligne produkter. Som en del af TeamSpekter kan du være med til at afgøre, hvad der fungerer bedst for dig og dine kolleger i branchen.

 • Fagskolerne - support til den nye generation.
  Intet fag uden talenter. Derfor støtter TeamSpekter fagskolerne. Bl.a. med undervisning, sponsorater, som f.eks. transport til messer, gaver til nyudlærte samt udstyr og grej. Du kan sagtens blive en del af TeamSpekter som lærling eller som faglærer. 

 • Velkomstgave, konkurrencer, merchandise, m.m.
  Der er desuden mange andre fordele ved at være en del af TeamSpekter udover de nævnte. Når du skriver dig op modtager du en velkomstpakke med merchandise fra Spekter. Du har desuden mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer, hvor fagligheden, kreativiteten og initiativet er i fokus. 

Det er helt gratis at være en del af TeamSpekter!

TS-midt