Mester Værdig i 100 år [SPEKTER]

I 2024 er det 100 år siden, den første Spekter-pensel så dagens lys. Det var de to fætre, Mogens Vissing og Axel Bay, der stod bag, og de havde formentlig ingen idé om, hvilken rolle de kom til at spille for malerfaget – selv her 100 år efter. Det er en fortælling om vedholdenhed, kvalitet og passion for at skabe stolthed til malerfaget med et stærkt fokus på de især unge malere.

Læs mere

Spekter teamet trak i arbejdstøjet [SPEKTER]

Det skabte glæde i børnehaven og sammenhold og stolthed i teamet, da Spekters medarbejdere greb en pensel og selv tog initiativet #malermedhjertet.

Læs mere

Farver påvirker tilværelsen [SPEKTER]

Blå Kors Pensionatet og deres beboere i Tåstrup fik helt nye omgivelser, da Malerholdet med ildsjælen Allan Holger Dahl i spidsen tog initiativet. 

Læs mere
Farver påvirker tilværelsen [SPEKTER]

Tag initiativet!

Nyborg Stævne 2023 [SPEKTER]

Spekter sætter stoltheden til malerfaget i centrum – bl.a. med TeamSpekter, et nyt digitalt samlingspunkt, og et stærkt fokus på de unge. Nyborg Stævnet 2023 vil danne ramme om et særligt træf, hvor lærlinge på hovedforløb er inviteret til messe og workshop i TeamSpekters Lærlinge Lounge.

Læs mere

Initiativet #malermedhjertet [SPEKTER]

Malere fra Virum tog initiativet og donerede deres tid til ukrainske flygtningekvinder og -børn i det første #malermedhjertet projekt.

Læs mere
Initiativet #malermedhjertet [SPEKTER]

Tag initiativet!

Emma Aastrand Jørgensen [SPEKTER]

Spekter indgår 3-årigt samarbejde med kvindelig kajakroer i verdensklasse. 

Læs mere
Emma Aastrand Jørgensen  [SPEKTER]

Kajakroer
Maler
Verdensmester

Jeg er maler [SPEKTER]

Selvom det ser legende let ud, når maleren arbejder, er det langt fra tilfældet. Det er resultatet af tusindvis af timer med penslen i hånden. Under overskriften ”Jeg er maler” vil Spekter nu sætte fokus på stoltheden til malerfaget og hylde de mange dygtige malere.

Læs mere

Bæredygtighed for fremtiden [SPEKTER]

Bæredygtighed er et prioriteret strategisk område for os, og vi arbejder langsigtet på at udvikle emballage, produkter, produktion og virksomhedskultur i en mere bæredygtig retning. Se Spekters 2025 mål her.

Læs mere

Carbon Tech™ [VÆRKTØJ]

Med et superlet og ekstremt stærkt Spekter Carbon Tech™ forlængerskaft bliver malearbejdet langt lettere – helt bogstaveligt. Det lette kulfiber teleskopskaft reducerer belastningen af ryg og muskler, når der males med skaft.

Læs mere
Carbon Tech™ [VÆRKTØJ]

Art.nr. 383940

  • Letvægt
  • Stærkt kulfiber
  • 105-180 cm

PRO RiMax [RULLER]

Spekter PRO RiMax er en slidstærk allround malerulle med høj kapacitet og fremragende dækkeevne. Rullen er særdeles velegnet til loftsmaling, da rullen stænker minimalt.

Læs mere
PRO RiMax [RULLER]

Art.nr. 184825 m.fl

  • Færre stænk
  • Ingen fnug
  • Høj kapacitet

TriTech™ præcision [PENSLER]

Spekter PRO præcisionspensel har et unikt design, der sikrer skarpe kanter og hjørner. Penslen har et trekantet penselhoved, der gør, at afdækning ikke længere er nødvendig. Samtidig er skaftet designet, så det er behageligt at bruge dagen lang, og så det har flere grebszoner, hvilket er med til at gøre præcisionsmaling meget lettere.

Læs mere
TriTech™ præcision [PENSLER]

Art.nr. 91715

  • Fuld kontrol
  • Perfekt præcision
  • Etui medfølger