Respekt for
malerfaget

Hos Spekter ved vi, hvad der betyder noget for maleren. Med 100 års erfaring med produktion af malerværktøj til professionelle, kender vi udfordringerne i hverdagen. Vi ved, hvad det betyder for resultatet, at værktøjet er i orden. Vi ved, at penslen skal føles rigtigt i hånden og det er altafgørende, at hårene efterlader en flot finish.  

Vi ved, at det betyder meget for din hverdag, at du kan få noget fra hånden i en fart og ikke behøver gøre arbejdet to gange. Vi ved også at kroppen er det vigtigste værktøj, og at du skal passe godt på den for at holde til et langt arbejdsliv.

Og vi vil, at malerne skal vide, hvad de betyder for os. Hos Spekter er vi nemlig stolte af at være en del af faget, og fulde af beundring over hvad malerne kan udrette med deres faglighed og teknikken i deres krop. Vi synes, det er sejt at være maler, på den fede måde.

De danske malere forandrer rum, giver vores omgivelser liv, og skaber følelser og indtryk – hver dag. Og nye generationer af malere skubber branchen fremad.

De fortjener en erfaren partner, der respekter malerfaget, forstår deres faglighed og hvad der skal til for at de kan lykkes, og ikke mindst – hvis søgen efter bedre løsninger aldrig stopper.

En partner, som er en mester værdig.