Det første #malermedhjertet initiativ er taget.

Ildsjælen Maria og et hold ukrainske flygtninge blev de første glade modtagere af  Maler med Hjertet initiativet, da malere donerede en dag til at forskønne slidte lokaler på Hedehusene Skole.

Dagen i Hedehusene var første eksempel på hvad #malermedhjertet initiativet kan skabe af forandring for personer og steder, som fortjener en hjælpende hånd. Med hjælp fra maler og kajakroer Emma Aastrand Jørgensen samt malerne Dan og Christian fra Malerfirmaet Egholm fik ildsjælen Maria Rubin Nikolajsen sat sit nyopstartede værested for ukrainske flygtningekvinder og deres børn på den anden ende. Hvad der forinden var en kedelig og forsømt kælder, blev på én dag forvandlet til farvestrålende, lyse og indbydende cafélokaler.

Maria Rubin Nikolajsen efter indsatsen: - Jeg – vi – er utroligt taknemmelige. Som frivillig ved jeg selv, hvor meget selv en lille indsats kan betyde for mennesker, som står i en utryg og presset situation. Og enhver kan se, hvor glade kvinderne og børnene blev.

Emma Aastrand Jørgen tager tråden op: - Vores indsats her i Hedehusene får mig til at tænke på, at der må være mange steder i Danmark, som trænger til en makeover, og hvor en hjælpende hånd er tiltrængt. Så jeg glæder mig utroligt meget til at kunne skabe glæde og smil andre steder sammen med andre ildsjæle i malerfaget.

TeamSpekter har dermed givet stafetten videre med en opfordring til malere i hele landet: Hvis I, ligesom Dan og Christian, har lyst til at søge om maling og malerværktøj til at kunne forskønne et sted, som fortjener det, så skriv til TeamSpekter om jeres projekt, jeres drøm og vision. Så kan det være, at det bliver jer, som får den næste donation til at skabe mærkbar forvandling med jeres arbejde. Som Dan Lange fra Malerfirmaet Egholm siger: - Det har jo været sjovt, og super fedt at gøre en forskel. Det gav et sug i maven at se glæden og taknemmeligheden fra de Ukrainske kvinder da de så det færdige resultat. Jeg vil gerne opfordre alle andre malere til at søge TeamSpekter initiativet. 

Sådan søger du #malermedhjertet initiativet for maling og grej for op til 15.000,-

TeamSpekter Initiativet #malermedhjertet er oprettet for at skabe glæde og forskønne forsømte steder i Danmark med malernes faglighed. Enhver maler kan søge maling og materialer til en værdi af op til 15.000 kr. pr. initiativ. Tilmeld dig Facebookgruppen TeamSpekter, hvor du kan søge – eller læs mere her. Husk, at du kan søge til flere projekter og alle indsendte ansøgninger indgår i puljen til det næste #malermedhjertet initiativ.  

Top

Emma Aastrand Jørgensen [SPEKTER]

Spekter indgår 3-årigt samarbejde med kvindelig kajakroer i verdensklasse. 

Læs mere
Emma Aastrand Jørgensen  [SPEKTER]

Kajakroer
Maler
Verdensmester

Jeg er maler [SPEKTER]

Selvom det ser legende let ud, når maleren arbejder, er det langt fra tilfældet. Det er resultatet af tusindvis af timer med penslen i hånden. Under overskriften ”Jeg er maler” vil Spekter nu sætte fokus på stoltheden til malerfaget og hylde de mange dygtige malere.

Læs mere