Nyborg Stævne 2023

Nyborg Stævne 2023

Top

Værdierne i malerfaget skal frem i lyset

I 2022 gik Spekter nye veje på branchens vegne, ved at sætte stoltheden til malerfaget i centrum – bl.a. med TeamSpekter, et nyt digitalt samlingspunkt, og et stærkt fokus på de unge.

Under overskriften ”Jeg er maler” lagde Spekter fra land på Nyborg Stævnet, hvor malerne blev budt velkommen i et Facebook fællesskab ”TeamSpekter”. Her kan man blandt andet søge maling og udstyr til at forskønne grimme og nedslidte steder i ens nærområde under initiativet ”Maler med Hjertet”. TeamSpekter byder også på erfaringsudveksling på tværs af landet, og som noget helt nyt, giver Emma Aastrand Jørgensen - bygningsmaler, idrætslærer samt verdensmester i kajak - gode råd til at holde sig i form og undgå smerter i et fag, som i den grad kan være hårdt for kroppen. Derudover tilbydes hjælp og støtte til lærlinge og fagskoler i form af bl.a. undervisning og sponsorater.

Apropos branchens spirer vil Nyborg Stævnet 2023 danne ramme for et særligt træf. ”Vi har valgt at invitere lærlinge på hovedforløb og deres lærere til Nyborg”, siger country manager Anders Vexøe. ”Vi henter dem i busser og giver dem en dag hvor de kan hygge sig med hinanden og blive inspireret med både underholdning og faglige indspark. Vi gør det fordi, vi tror på, at det er vigtigt at komme endnu tættere på landets malertalenter, forstå dem og involvere dem – og her er Nyborg Stævnet et oplagt sted at mødes”.

Alle opfordres til at kigge forbi Spekter på stand #36. Udover den faglige snak tilbyder Spekter et gensyn med crowd pleaseren – ”Kan du slå en Mester”, og en yderst personlig gave.

Midt

Mester Værdig i 100 år [SPEKTER]

I 2024 er det 100 år siden, den første Spekter-pensel så dagens lys. Det var de to fætre, Mogens Vissing og Axel Bay, der stod bag, og de havde formentlig ingen idé om, hvilken rolle de kom til at spille for malerfaget – selv her 100 år efter. Det er en fortælling om vedholdenhed, kvalitet og passion for at skabe stolthed til malerfaget med et stærkt fokus på de især unge malere.

Læs mere

Spekter teamet trak i arbejdstøjet [SPEKTER]

Det skabte glæde i børnehaven og sammenhold og stolthed i teamet, da Spekters medarbejdere greb en pensel og selv tog initiativet #malermedhjertet.

Læs mere