Spekter teamet trak i arbejdstøjet.

Det skabte glæde i børnehaven - og stolthed og sammenhold i teamet, da Spekters medarbejdere greb en pensel og selv tog initiativet #malermedhjertet. 

I 2022 etablerede Spekter initiativet "Maler med Hjertet" for at hjælpe professionelle malere med at sprede hjertevarme og farver til deres lokalsamfund. Dette har allerede ført til glæde hos ukrainske flygtninge i Hedehusene og har berørt hjemløse og frivillige på et Blå Kors-center i Taastrup.

Initiativet #malermedhjertet går langt ud over at vise hvad de mange dygtige professionelle malere kan skabe med farver, indretningstricks og med deres værktøj - det handler også om at lade handlinger tale højere end ord. Så, selvom ingen medarbejdere hos Spekter er uddannede malere, besluttede de selv at tage egen medicin til velgørenhed, da et nyt sted trængte til opfriskning. Og der var brug for at alle mand trak i arbejdstøjet og greb en pensel, for der var nok at gå i gang med, da fællesrummet i Lundegårdens Frie Børnehave i Tune ikke havde set en pensel i næsten 10 år.

Ifølge Leder af Lundegårdens Frie Børnehave, Peter Jørgensen, var det en kærkommen lejlighed til at få det hele malet hvidt igen, så børnene kunne starte helt forfra med selv at skabe deres egne billeder og malerier direkte på væggene. Ifølge Elene Skadeland, Brand Manager hos Spekter, var det dejligt at se en masse nysgerrige børn holde øje med de voksnes arbejde. Derudover var det som kollegaer interessant at lære hinanden at kende på en helt ny måde via #malermedhjertet projektet.

Og #malermedhjertet initiativet er kommet for at blive. Derfor opfordrer de nu malingplettede medarbejdere hos Spekter alle "rigtige" malere i hele Danmark til at tage del i "bevægelsen" og være med til at bringe glæde og forandring til steder, der trænger til det. Det er helt enkelt: Du donerer timerne - Spekter donerer maling og materialerne.

Som altid kan man søge om at få sit eget lokale sted frisket op på spekter.dk eller via TeamSpekter gruppen på Facebook.

Top

Mester Værdig i 100 år [SPEKTER]

I 2024 er det 100 år siden, den første Spekter-pensel så dagens lys. Det var de to fætre, Mogens Vissing og Axel Bay, der stod bag, og de havde formentlig ingen idé om, hvilken rolle de kom til at spille for malerfaget – selv her 100 år efter. Det er en fortælling om vedholdenhed, kvalitet og passion for at skabe stolthed til malerfaget med et stærkt fokus på de især unge malere.

Læs mere

Farver påvirker tilværelsen [SPEKTER]

Blå Kors Pensionatet og deres beboere i Tåstrup fik helt nye omgivelser, da Malerholdet med ildsjælen Allan Holger Dahl i spidsen tog initiativet. 

Læs mere
Farver påvirker tilværelsen [SPEKTER]

Tag initiativet!