Dealer Login click here

Shopping basket

Your basket is empty

Vejledning & Inspiration

Få tips og inspiration i vores film, og find svar på de oftest stillede spørgsmål her. 

 

Vejledning & Inspiration

Find a dealer

SPEKTER dealers 
Search for a dealer in your local area, click on the link and find the nearest one.

 

Find dealer

NEWS

 • Perfekt til de små maleopgaver.

  Spekter lancerer nu et håndholdt malekar, som er genialt til dine mindre malejobs og beskæringsopgaver.
   
  - Plast med afrulningsmønster.
  - 0,3 L kapacitet.
  - Til brug for pensler og maleruller op til 10 cm.
  - Flere ergonomiske grebs muligheder
  - Selvstående.
  - Art. nr. 280670
 • Innovativ pensel revolutionerer præcisionsmaling

  Den nye Spekter PRO præcisionspensel har et unikt design, der sikrer skarpe kanter og hjørner. Penslen har et enestående designet skaft, der giver en uhørt høj grad af kontrol over malerarbejdet

  At male skarpe præcise hjørner og kanter er traditionelt noget, der kræver afdækning og en meget sikker hånd. Den helt nye unikke pensel fra Spekter med TriTech™-teknologi har et specielt trekantet penselhoved, der gør, at afdækning ikke længere er nødvendig.

  Samtidig er skaftet designet, så det er behageligt at bruge dagen lang, og så det har flere grebszoner, hvilket er med til at gøre præcisionsmaling meget lettere.

  ”Under udviklingen af Spekter PRO præcisionspensel sigtede vi efter at gøre præcisionsmaling meget lettere. Samtidig skulle vores brugere få en følelse af, at man maler som en kunstner med meget stor kontrol over præcisionsarbejdet,” forklarer Peter Sandström, Project Manager.

  Da penslen blev designet, blev der kigget på mange forskellige udformninger af penselhovedet, blandt andet firkanter, romber og meget mere. Men det endte med det trekantede design med en vinkel, som giver det bedste resultat.

  ”Det trekantede design af penselhovedet betyder, at du kan male meget præcist i både hjørner og kanter, uden nødvendigvis at behøve at dække af,” siger Peter Sandström.

  Spekter har også haft meget fokus på designet af selve skaftet, som er afgørende for både ergonomien og for det gode greb og kontrol over malerarbejdet.

  ”Jo længere væk du kommer fra penselhovedet, desto mere kontrol til perfekte lige linjer får du. Det er årsagen til det meget lange skaft. Men samtidig er der også mulighed for at holde tæt på, når du er i en situation, hvor det er nødvendigt med ekstrem præcision til detaljer. Hele udformningen af skaftet sikrer derfor både et utrolig godt og behageligt greb samt mulighed for flere forskellige grebspositioner. Så der er rig mulighed for at finde dit favoritgreb,” forklarer Peter Sandström.

  Beskytter penslen

  Spekter PRO præcisionspensel er ikke kun unik, når det kommer til design, også det medfølgende etui er helt specielt.

  Alt for ofte bliver pensler ødelagt, fordi de tørrer ind eller står for længe i maling. Med Spekter PRO præcisionspensel følger der et tætsluttende etui, der har to funktioner: at beskytte og at opbevare.

  ”Vi har fremstillet et tætsluttende etui, hvori du kan opbevare en pensel mættet med maling i op til 72 timer. Malingen tørrer ikke ind, og efter de 72 timer er penslen lige til at bruge. Den traditionelle måde at opbevare pensler på ødelægger ofte penslen, mens vores sikrer den,” fortæller Peter Sandström.

  Spekter PRO præcisionspensel kommer på markedet i september 2016. Den lanceres i to størrelser og får en vejl. udsalgspris på 114,95 kr. inkl. moms for 15 mm-penslen og 129,95 kr. inkl. moms for 20 mm-penslen.

  Spekter forhandles gennem byggemarkeder, professionelle malercentre og farvehandlere. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 4733 7400 eller på spekter@orkla.dk.

  Besøg også hjemmesiden spekter.dk for mere om PRO-serien og de andre spændende Spekter-produkter.

 • Carbon extension handle

   

  NEW!


  CARBON TECH TM
  The shaft with LIFE WARRANTY*

  Super easy telescopic handle with security lock, adjustable with quick-lock, profile shaped top.

 • We make it easier to make it easy

  Kvalitetsforskellene er penslet ud – let og overskueligt!

  For at gøre det nemmere at vælge rigtigt har Spekter inddelt sine hundredvis af produkter i kvalitetskategorier – fra Spekter Standard til topserien Spekter Perfection og Spekter PRO, mens tilbehør og værktøj er samlet i Spekter Tools. Hver kategori har sin egen farve, så det er let at orientere sig og finde den ønskede kvalitet.