Dealer Login click here

Shopping basket

Your basket is empty

Find a dealer

SPEKTER dealers 
Search for a dealer in your local area, click on the link and find the nearest one.

 

Find dealer

NEWS

 • Barfodsvenlig træterrasse - trin for trin

  Nemmere arbejde og perfekt resultat med Anzas nye terrasseværktøj.

  Mange har travlt, når de behandler træterrassen og derfor springer man ofte over på forarbejdet. Så bliver resultatet hverken langtidsholdbart eller barfodsvenligt. Desuden sker det tit, at man lægger et for tykt lag olie. Det gør at overfladen skaller af eller bliver skjoldet. Med Anzas nye terrasseværktøj er det blevet nemt både at slibe såvel som at behandle med olie eller anden træbeskyttelse. Et enkelt valg, uanset om du er nybegynder eller rutineret gør-det-selv'er.

  Læs mere på www.anza.dk

 • Hank op i fremtidens malebakke

  Slut med at bøvle med at få maling på rullen i malespanden. Slut med at stå og fumle med en lidt for lille rullebakke. Anza introducerer mega malebakken – Fill & Carry.

  Den nye mega malebakke er en hybrid mellem en spand og en rullebakke. Som spanden kan den indeholde meget maling. Men mega malebakken har en lang rulleoverflade, så det er nemt at arbejde malingen ind i rullen. 

  Foruden et flottere resultat, betyder det, at du ikke skal dyppe så tit og dermed kan klare arbejdet hurtigere.

  Mega malebakken står stabilt på underlaget. Samtidig er den udstyret med et smart håndtag, så den er lige til at hanke op i under arbejdet.

  - 3,3 ltr.
  - Smart håndtag
  - Lang rulleflade

  Art.nr. 622900

 • Nyborg Stævne 2020

  Kom og hæng ud med Spekter på stand 36

  Der er ekstra god grund til at besøge Spekters stand på Nyborg Stævnet. Her kan du nemlig prøve kræfter med det amerikanske fænomen ”Hang Challenge”, hvor det gælder om at hænge i armene i længst tid. Og der er mening med galskaben. Spekter anerkender, at det vigtigste værktøj er malernes egen krop, og den skal være i god form for at kunne holde længe. Derfor har Spekter fokus på ergonomi og værktøjer, der skåner kroppen.

  De sejeste kvinder og mænd bliver selvfølgelig fejret med gode præmier ligesom der er goodiebags til alle besøgende. Har du lyst til at hænge ud med Spekter, så kig forbi stand 36.

  #mesterværdig

 • Landechef lægger maleværktøjet på hylden

  Efter mere end 43 år hos Spekter, nu Orkla House Care, har landechef Jens Marcussen valgt at gå på pension.

  Jens Marcussen er ikke en mand, der løber af posten i utide. I mere end 43 år har han arbejdet på at udvikle maleværktøj og butikskoncepter til farvehandlere, byggemarkeder og malergrossister for det, der i sin tid hed Bay & Vissing, senere Spekter og nu Orkla House Care. Han har således været en af hovedkræfterne bag udviklingen af Spekter-mærket, der i dag er det foretrukne mærke for professionelle malere i Danmark.

  Forandringsambassadøren

  Der er sket meget, siden Jens startede som sælger for mere end 43 år siden. Han har gennem årene haft adskillige roller og ansvarsområder og har været en sand ambassadør for forandringer. Han har altid fokuseret på at skabe de bedste resultater for virksomheden, og har været med til flere opkøb og fusioner. Efter at Anza og Spekter blev integreret i én og samme virksomhed for fem år siden, har Jens været ansvarlig for alle Orkla House Care-aktiviteter på det danske marked.

  Resultaternes mand

  Jens er en mand, der har ekstrem kontrol over forretningen. Både hvad angår salg og omkostningsniveauet.

  - Jens har været en særdeles driftssikker mand, der konstant har formået at skabe gode resultater, siger Fredrik Aanstad, kommerciel direktør for Norge og Denmark. – De sidste par år har han flyttet kontoret fra Slangerup til Ishøj, solgt ejendommen i Slangerup og samtidig leveret på de mål, der var sat. Jens har skabt en kontinuerlig vækst og forlader en virksomhed, der er markedsleder. Der er mange af os, der vil savne Jens meget, men vi ønsker ham samtidig en god og velfortjent pension, siger Fredrik Aanstad.

  En spændende rejse

  - Det har været en utrolig spændende, sjov og udfordrende rejse, jeg har været så heldig at få lov at være med på, fortæller Jens. – Da jeg startede så markedet helt anderledes ud. Salget foregik primært gennem farvehandlere. Vi havde dengang en tæt kontakt med fagfolkene, og har altid gjort en dyd ud af at lytte og udvikle vores maleværktøj efter fagfolkenes behov. I dag er markedet meget mere komplekst, og salget foregår i højere grad gennem byggemarkeder og professionelle centre for malere med tidssvarende butikskoncepter. Det giver nogle andre, men lige så spændende, udfordringer.

  Kunsten at vækste på et fladt marked

  Det er et fladt marked, vi befinder os i, og derfor har vi taget flere produkter ind i porteføljen, fortæller Jens. – I dag forhandler vi således ikke kun maleværktøj, men også en række beslægtede produkter. Det er simpelthen nødvendigt for at drive væksten videre.

  Til februar flytter kollegerne i Orkla House Care igen. Denne gang til Vallensbæk Strand. Og selvom det bliver uden Jens, vil han med stor glæde følge virksomheden og kollegerne på den spændende rejse mod nye vækstmål.

  Afskedsreception

  Jens har officielt sidste dag på kontoret den 31. december, men der vil blive afholdt en afskedsreception for kolleger, samarbejdspartnere og venner af huset torsdag d. 12. december mellem kl. 14.00-16.00 i kantinen på Industrigrenen 10 i Ishøj, ligesom der her vil være lejlighed til at hilse på Jens’ efterfølger, Country Manager Anders Vexøe.

 • Favoritten Micro-Mester fås nu i bulk.

  Vores bedste rulle til maling på filt kan nu fås i bulk.

  Kasserne er tilpasset kvartpaller og passer sammen for nem eksponering i butikken. 

  - Miniruller 15 cm fås i 40 stk. kasser på varenr. 182895
  - Stikruller 25 cm fås i 45 stk. kasser på varenr. 182899

 • Der er en ny rulle i byen - Spekter PRO RiMax

  Er det tid til fornyelse og ønsker du at malearbejdet skal gå nemt og hurtigt? Spekter PRO RiMax er en slidstærk allround malerulle med høj kapacitet og fremragende dækkeevne.

  - Stænker minimalt og fnugger ikke

  - Malingen er nem at fordele og dækker flot med få lag

  - Høj kapacitet gør, at du får meget maling op med hvert dyp

  - Det slidstærke væv giver lang holdbarhed

  - 22 mm luv i en unik RiMax polyester

  Rullen er særdeles velegnet til loftsmaling, da rullen stænker minimalt, hvilket normalt generer mest ved loftsmaling. Er også velegnet til maling af vægge og grove flader. Rullen skal ”males i gang” og efter 3-5 dyp ruller arbejdet nemt derudaf. Rengøres i vand før brug.

  Art. nr. 184825 m.fl.

       

 • Malingsklar?

  Ved du, at underlaget skal være rent, hvis du skal lykkes med lofts- og vægmalingen?

  Til gengæld har det aldrig før været nemmere at vaske før du maler.


  Anza Engangsvask vådmoppe - så er du lynhurtigt Malingsklar!

   

  – Enkel rengøring af loft og væg.

  – Også genial til træværk og møbler.

  – Fugtet og klar til brug direkte ud af pakken.

  – Giver en ren overflade og god vedhæftning for malingen.

  – Mal direkte efter vask uden at skylle.

  – Ingen pletter som skinner igennem malingen.

  Art. nr. 825220

  Se video her

 • Vil du holde mig i hånden?

  PRO ovalpensel - nu med nye og forbedrede egenskaber.

  Spekter PRO oval penslen gennemgår netop her i foråret 2017 en opgradering. Glæd dig til nye pensler med langt bedre greb og skaft af hårdttræ med endnu højere finish. Samtidig har vores produktudviklere justeret maleegenskaberne for at opnå større præcision og bedre spændstighed i børsten.

 • En nyhed til alt det der ikke skal males

  Du kan være nok så sikker på hånden. Men skal du male effektivt, er tape og andre maskeringsprodukter uvurderlige.

  Under varemærket Anza, ruller vi nu en stor nyhed ud – maskering til alle overflader som ikke skal males. Præcis som vores malerværktøj er tapen af højeste kvalitet, og giver knivskarpe malerkanter!

  Se sortimentet her

 • Perfekt til de små maleopgaver.

  Spekter lancerer nu et håndholdt malekar, som er genialt til dine mindre malejobs og beskæringsopgaver.
   
  - Plast med afrulningsmønster.
  - 0,3 L kapacitet.
  - Til brug for pensler og maleruller op til 10 cm.
  - Flere ergonomiske grebs muligheder
  - Selvstående.
  - Art. nr. 280670
 • Innovativ pensel revolutionerer præcisionsmaling

  Den nye Spekter PRO præcisionspensel har et unikt design, der sikrer skarpe kanter og hjørner. Penslen har et enestående designet skaft, der giver en uhørt høj grad af kontrol over malerarbejdet

  At male skarpe præcise hjørner og kanter er traditionelt noget, der kræver afdækning og en meget sikker hånd. Den helt nye unikke pensel fra Spekter med TriTech™-teknologi har et specielt trekantet penselhoved, der gør, at afdækning ikke længere er nødvendig.

  Samtidig er skaftet designet, så det er behageligt at bruge dagen lang, og så det har flere grebszoner, hvilket er med til at gøre præcisionsmaling meget lettere.

  ”Under udviklingen af Spekter PRO præcisionspensel sigtede vi efter at gøre præcisionsmaling meget lettere. Samtidig skulle vores brugere få en følelse af, at man maler som en kunstner med meget stor kontrol over præcisionsarbejdet,” forklarer Peter Sandström, Project Manager.

  Da penslen blev designet, blev der kigget på mange forskellige udformninger af penselhovedet, blandt andet firkanter, romber og meget mere. Men det endte med det trekantede design med en vinkel, som giver det bedste resultat.

  ”Det trekantede design af penselhovedet betyder, at du kan male meget præcist i både hjørner og kanter, uden nødvendigvis at behøve at dække af,” siger Peter Sandström.

  Spekter har også haft meget fokus på designet af selve skaftet, som er afgørende for både ergonomien og for det gode greb og kontrol over malerarbejdet.

  ”Jo længere væk du kommer fra penselhovedet, desto mere kontrol til perfekte lige linjer får du. Det er årsagen til det meget lange skaft. Men samtidig er der også mulighed for at holde tæt på, når du er i en situation, hvor det er nødvendigt med ekstrem præcision til detaljer. Hele udformningen af skaftet sikrer derfor både et utrolig godt og behageligt greb samt mulighed for flere forskellige grebspositioner. Så der er rig mulighed for at finde dit favoritgreb,” forklarer Peter Sandström.

  Beskytter penslen

  Spekter PRO præcisionspensel er ikke kun unik, når det kommer til design, også det medfølgende etui er helt specielt.

  Alt for ofte bliver pensler ødelagt, fordi de tørrer ind eller står for længe i maling. Med Spekter PRO præcisionspensel følger der et tætsluttende etui, der har to funktioner: at beskytte og at opbevare.

  ”Vi har fremstillet et tætsluttende etui, hvori du kan opbevare en pensel mættet med maling i op til 72 timer. Malingen tørrer ikke ind, og efter de 72 timer er penslen lige til at bruge. Den traditionelle måde at opbevare pensler på ødelægger ofte penslen, mens vores sikrer den,” fortæller Peter Sandström.

  Spekter PRO præcisionspensel kommer på markedet i september 2016. Den lanceres i to størrelser og får en vejl. udsalgspris på 114,95 kr. inkl. moms for 15 mm-penslen og 129,95 kr. inkl. moms for 20 mm-penslen.

  Spekter forhandles gennem byggemarkeder, professionelle malercentre og farvehandlere. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 4733 7400 eller på spekter@orkla.dk.

  Besøg også hjemmesiden spekter.dk for mere om PRO-serien og de andre spændende Spekter-produkter.